Mivel foglalkozunk?

Mivel foglalkozunk?
fix linguál esztétikus fogszabályozó

Igényességet sugároz a tiszta, ragyogó, szabályos, egészséges fogsor. A mi dolgunk, hogy az Ön fogsora is ilyen legyen. Minden problémára igyekszünk megoldást kínálni.

Hosszú évek tapasztalata alapján mind felnőtt, mind gyermekkorú pácienseinknél végzünk fogszabályozó kezeléseket, akár fix, akár kivehető fogszabályozó készülékek segítségével. A fix fogszabályozók közül az esztétikus kivitelű változatok egyre népszerűbbek. Akár lehet „láthatatlan” is a fogszabályozó készülék, ha a fogak belső felszínére helyezzük fel.

Tovább

 

 
fogtömések
Az esztétikai kívánalmak az általános fogászati kezelések során is nagyon lényegesek. Az egyik legnagyobb sikert jelenti, ha a fogtömés, fogfelépítés, vagy akár a fogpótlás eredményeként a kezelt fog színében, alakjában, formájában harmonizál a fogazat többi fogával, s a laikus számára szinte észrevehetetlen.

Tovább

 

 
fogfehérítés

Ha a professzionális szájhigiéniás kezelés (fogkőeltávolítás, Air-Brush sópolírozás) után még mindig elégedetlen a fogszínével, néhány színárnyalattal világosabb fogakat eredményez az otthoni, vagy a rendelőben végzett fogfehérítés.

Tovább

 

 
panoráma röntgen felvétel
A fog és szájüregi panaszok kivizsgálásánál, bizonyos beavatkozásoknál nagy segítség, a rendelőben elkészíthető OP felvétel. Ha csak egy-két fog vizsgálatára van szükség, inkább intraorális rtg vizsgálatot végzünk.

Tovább

 

 

Fogpótlás előtte és utána
Az emberek szerencsére, ma már kisebb része csak akkor keresi fel a fogorvosi rendelőt, ha fáj a foga. A célunk a fájdalom minél előbbi megszűntetése mellett a fogak -lehetőség szerinti- megtartása. Ha gyökérkezelésre kerül sor, munkánkat professzionális gépek segítik, az endomotorral felszerelt apex lokátor és a rendelőben lévő intraorális röntgengép. Ha reménytelen a fog megtartása, fogeltávolítást végzünk, a frontterületen (és igény és lehetőség szerint akár más területen is) azonnali ideiglenes fogpótlással.

Tovább

 

 
silensor
Egyre több páciensünk szenved az állkapocs izületi problémák és diszfunkciók miatt keletkező fájdalomtól. Dezorientációs, harapás emelő sínterápia átmeneti, vagy akár végleges megoldást jelenthet. Komoly gond sokak számára a horkolás és/vagy az éjszakai légzés-kimaradás (sleep apnoe).

Tovább

 

 

Érintőlegesen foglalkozunk gyermekfogászattal; a fogak baleseti sérüléseinek ellátásával; feltárást nem igénylő szájsebészeti beavatkozásokkal.

Tovább